Golfpaket

Spela golf på Tjörn-, Orust- och Stenungsunds golfklubb, 1-2 nätter fr 1895 sek

Unna dig en golfupplevelse i Bohuslän. Känn lugnet och andas den friska luften vid havet. Spela golf i två dagar, och upp-lev banor med olika karaktär.


Tjörns GK - Den vackra banan, "mitt på Tjörn" inbju-der till rundor med lagom utmaning för alla katego-rier. Det är en 18-håls skogs & parkbana med varie-rad terräng. Det kuperade bohuslänska landskapet bjuder på spännande och ibland teknisk krävande hål.


Orust GK - En seasidebana med linkskaraktär på västra Orust vid Malö Strömmar och med havsutsikt från nästan alla hål. Banan har en fantastisk varie-rande miljö med bland annat 4:ans tee och 8:ans green nästan vid strandkanten.


Stenungsunds GK - Banan som är skapad av golfba-nearkitekten Peter Nordvall är av karaktär öppen hedbana, delvis kuperad och varierad. Mycket stora greener, mjuka kullar och sportsligt utmanande ruff. Här finns utmaningar för såväl medelgolfaren som tourspelaren.


Välkomna att spela golf hos oss!

Du väljer fritt vart du vill boka dina två greenfee som ingår i priset.

Välj mellan olika boendealternativ, middag på kvällen ingår;

Salt & Sill, Tjörn

Sveriges första flytande hotell i en rogivande miljö med garanterad havsutsikt. Restaurangen bjuder på fisk, skaldjur och specialitéerna "Sillplankan” och "Klädesholmaren" som bidragit starkt till skärgårds-krogens internationella erkännande.

Pris fr. 2.400 sek

Mer information och bokning:

www.saltosill.se eller 0304-67 34 80

Nösunds Värdshus Havsbadspa , Orust

En plats för rekreation och möten vid havet. Redan i början av förra seklet var Nösund en semesterort för Sveriges societet, som ägnade sig åt varma tång-bad och pensionatsliv. Restaurang certifierad inom Västsvensk Mersmak.

Pris fr. 1.895 sek

Mer information och bokning:

www.nosundsvardshus.se eller 0304-20925

 

 

 

 

Salt & Sill

Längst ut på Tjörns västsida, på sillön Klädesholmen, ligger Salt & Sill - restaurangen med Västkustens i särklass bästa läge. En härlig bryggservering och fönster med havsutsikt ger en nästan overklig närhet till havet - ett skådespel värt ett besök varesig de är stilla, blåser eller ligger is.

Flytande hotell och mötesplats

I anslutning till restaurangen ligger Sveriges första flytande hotell som även är en mötes- och konferensanläggning med 48 bäddar och verksamhet året runt. Här kan gästerna konferera och umgås i en rogivande havsmiljö, äta och dricka gott och sedan somna till ljudet av kluckande vågor. Trots den lugna miljön finns alla möjligheter till spännande och roliga aktiviteter med fokus på såväl havet som mat och dryck. Personalen är professionell och serviceinriktad och lägger all kraft på att möta - inte kunden - utan människan i sig. Salt & Sill är hotellet och mötesplatsen med en trivsam, lugn miljö präglad av nordisk modern enkelhet.

Salt & Sills 2 dagars Golfpaket

I paketet ingår:
Greenfee
Trerätters middag
Del i dubbelrum
Frukost

Pris fr 1.745 SEK /person i dubbelrum

Erbjudandet gäller under hela golfsäsongen. Golfklubbor går att hyra på plats.

 

 

 

Björholmens Marina

I paketet ingår

Boende, frukost, greenfee, 3-rätters middag samt tillgång till vedeldad bastu och badtunnor.

Innan avfärden föreslår vi en promenad ut till öppet hav, lyssna på vågorna och få ny energi med er hem.Hemsida

 

 

 

Stenungsbaden Yach Club

Varför inte kombinera det goda golflivet med en välgörande dos saltstänkt Newport-elegans? Stenungsbaden Yacht Club är omgiven av inte mindre än fem högklassiga golfbanor som är spelbara från påsk om vädret vill. När sista putten gått i koppen dröjer det inte länge förrän du sitter skönt tillbakalutad på solterassen eller i någon av poolerna i vårt spa Bluewater Sports & Health Club. Avsluta sedan kvällen med en stilla middag vid bryggkanten eller en partykväll på dansgolvet om du så vill. Välkommen!


Detta ingår:
• En greenfee med förbokad starttid
• En natt i dubbelrum
• En tvårätters middag
• En härlig frukostbuffé
• En härlig nöjeskväll med fri entré till dans och nattklubb, gäller fredag och lördag

Hemsida

 

 

 

Bergabo i Rönnäng

På Tjörns sydspets, en knapp timme från Göteborg, ligger Bergabo Hotell & Konferens. I väster Skagerrak med Danmark som nästa anhalt, i öster skärgården med Åstol, Dyrön och Marstrand. Trots sin närhet till storstaden erbjuder denna saltstänkta idyll en avspänd och rogivande atmosfär.

Hemsida

 

 

 

Lekanders bär och boende

Tyfta Östergård ligger på Tjörn, där dalen vidgar sig när man kör från Fagerfjäll mot Rönnäng. Gården ligger på berget ovanför fälten och där gårdsplanen slutar börjar skogen. Skogen som är så typisk för ön Tjörn: omväxlande skog, berg och vatten. Omgivningen består av mindre lantbruk där det drivs omväxlande djuruppfödning och grönsaksodling. På Tyfta Östergård drivs ett aktivt lantbruk med odling av jordgubbar, hallon och svarta vinbär som viktigaste gröda. På den delen av arealen som vilar från bären odlas spannmål och solrosor som växelbruk.

Hemsida

 

 

 

Tyfta Västergård Bed & Breakfast

Boende alternativt Bed and Breakfast. Hos oss kan man bo och äta bekvämt och bra för en natt eller två.

Hyr en stuga från en till sex personer alternativt lägenhet i villa med bastu och öppen spis. I stugorna finns Tv, kyl tillgång till bredband. Egen toalett och dusch till varje stuga finns i angränsande byggnad ca 5 m gångavstånd, den större stugan och lägenheten har eget kök, toalett och dusch i samma plan.

Vi har olika boende alternativ, man kan hyra en stuga för en vecka eller mer eller varför inte en Bed and Breakfast för en dag eller mer.

Hemsida

 

 

 

 

Hav & Logi

Ta en tidig promenad i badrock ner på vår stig till klipporna. Njut av stillheten och ett morgondopp innan frukosten och kaffet bjuder in dig till ännu en sommardag i bohuslän. Efter en dag fylld av händelser samlas familje och vänner vid vår grillplats vid havet. Nygrillat och solens nedgång i västerhavet, vad kan man mer begära.

Hemsida