Boka starttid

<p>Tidsbokningen är öppen april - september mellan kl 6 - 20. Receptionen och shopen har öppet alla dagar kl 8 - 16 under samma period, under högsäsongmånad har vi öppet kl 8 - 17. För tider utanför tidsbokningen gäller bollränna såvida ej startförbud gäller för pågående tävling. Du kan boka din starttid nedan via "min golf", i golfterminalen i entrén, i receptionen på tel 0304-66 09 11, eller via Min Golf på www.svensksgolf.se.<br /><br />Fri bokning för medlemmar och gäster. Senast 15 minuter före bokad tid ska ankomst registreras i receptionen eller i terminalen i entrén, i annat fall går tiden till annan spelare och debitering på 150 kr för de spelare som ej ankomstregistrerat sig</strong>. (Gäller både medlemmar och gäster)</p> Klubbar som ingår i Bohuslän-dals greenfeeöverenskommelse har rabatt enligt anslag.