Genom att bli en av Tjörn GK:s samarbetspartner öppnar sig stora möjligheter för såväl profilering, nätverksutbyte samt rabatter och erbjudanden. Vi har arbetat om våra alternativ på samarbetsavtal och kommer uppdatera sidan inom kort. Om du är intresserad innan dess kan du maila Eleonore på info@tjornsgk.se eller ring henne på mob 0708-824061 för information.

Tjörns GK har drygt 1700 medlemmar och är till antalet den största golfklubben i Bohuslän Dals golfdistrikt. Varje år har vi ca 30 000 spelstarter samt ca 6 500 gästspelare på banan. I dagsläget är det ett 70-tal företag som är aktiva på olika sätt inom klubben. Läget och förutsättningarna klubben har gör att här finns mycket bra profileringsmöjligheter samt att det är en naturlig mötesplats och har fantastiska förutsättningar för nätverksutbyte. Vi är öppna för idéer och förslag hur vi kan göra för att driva samarbetet framåt och för att utveckla våra respektive varumärken. Tillsammans blir vi starka.

Som samarbetspartner finns det tre färdiga paket att välja mellan. Det går självklart att plocka ihop en egen mix utifrån de möjligheter som finns. Klubben ligger mitt på Tjörn och är den enda golfklubben på ön – Tjörns GK mitt på Tjörn

HUMMER

Som Hummersponsor för Tjörns GK blir du en av våra huvudsponsorer. Du och ditt företag får tillgång till ett unikt nätverk, mycket bra profileringsmöjligheter samt rabatter och erbjudanden. Kostnad 20 000:-

Hål 1-18, Drivingrangen, Puttinggreen, Övningsgreen, Uteplatsen, 9 ½.

Hemsida
Banguide
Anordna tävling vardag ej högsäsong (ej juli)
Tavla i klubbhuset

Möjlighet exponering på KM

Hemlig Resa, Sponsortävling

Rabatter och erbjudande
Tillgång till konferenslokal och torpet
Greenfee kuponger 15 st

KRÄFTAN

Som Kräftansponsor får du och ditt företag tillgång till ett unikt nätverk, mycket bra profileringsmöjligheter samt rabatter och erbjudanden. Kostnad 15 000:-

Avståndskyltar på Drivingrangen
2 Golfbilar
Scorekorten
Bagbrickorna

Sponsortävlingar

Rabatter och erbjudanden
10 st Greenfeekuponger
Hemsida
Tillgång till konferenslokal och torpet

KRABBAN

Som Krabbansponsor får du och ditt företag får tillgång till ett unikt nätverk, mycket bra profileringsmöjligheter samt rabatter och erbjudanden. Kostnad 5 000:- – 10 000:-

Sponsortävling

Vi gör ett sponsorpaket efter ditt företags önskemål och behov.

Förslag på profilering

Alt 1: Kostnad 5 000:-
Skylt på sponsortavlan

Alt 2: Kostnad 10 000 kr
Skylt på sponsortavlan eller skylt på drivingrange

Och ytterligare ett av följande alternativ.

A: Fria bollar drivingrange (max 1500:-)
B: 4 greenfee kuponger (värde 1500:-)
C: Pro - paket - träning (värde 1500:-)

Tävlingssponsor

Som tävlingssponsor på Tjörns GK har du en ypperlig möjlighet att profilera och marknadsföra ditt företag.Vi tar hand om allt det praktiska dvs lottning, utlämning av scorekort, resultatservice m.m. Beroende på vilken målgrupp du vill nå kan vi också anpassa tävlingsformen.

Ett värde på prisbordet med minst
150:- per startande.

Profilering
Här är möjligheterna många. Företaget kommer att synas efter era önskemål och resurser. Använd våra lokaler och hela anläggningen för att få ut ert budskap.

Vi hjälper dig att hitta rätt!