Genom att bli en av Tjörn GK:s samarbetspartner öppnar sig stora möjligheter för såväl profilering, nätverksutbyte samt rabatter och erbjudanden. Om du är intresserad kan du kontakta Eleonore Höglund på eleonore@tjornsgk.se eller ring 0708-824061 för mer information.

Tjörns GK har drygt 1600 medlemmar och är till antalet den största golfklubben i Bohuslän Dals golfdistrikt. Varje år har vi ca 30 000 spelstarter samt ca 6 500 gästspelare på banan. I dagsläget är det ett 70-tal företag som är aktiva på olika sätt inom klubben. Läget och förutsättningarna klubben har gör att här finns mycket bra profileringsmöjligheter samt att det är en naturlig mötesplats och har fantastiska förutsättningar för nätverksutbyte. Vi är öppna för idéer och förslag hur vi kan göra för att driva samarbetet framåt och för att utveckla våra respektive varumärken. Tillsammans blir vi starka.

Som samarbetspartner finns det färdiga paket att välja mellan. Det går självklart att plocka ihop en egen mix utifrån de möjligheter som finns. Klubben ligger mitt på Tjörn och är den enda golfklubben på ön – Tjörns GK mitt på Tjörn

Kika i vår Företagfolder i pdf att ladda ner här nedan