Företagsgolf

Erbjudanden: Till företag eller grupper. Ta med hela personalen för golfaktivitet. Vi på Tjörns GK hälsar er hjärtligt välkomna och har några förslag till att förena nytta med nöje. Har ni andra önskemål skräddarsyr vi givetvis ihop ett program som passar just ert företag.

Friskvård är kul! Ta med personalen på en ”Prova på dag”, eller ”Prova på kväll”, Golf på riktigt - för er som aldrig provat förut!
Inga förkunskaper behövs, bara glatt humör och positivt tänkande. Under ledning av instruktör lär du dig hur man hanterar en golfklubba och boll. Vi övar på 3 stationer ca 45 minuter på varje. På drivingrangen övar vi sving och de längre slagen. Dessutom de korta slagen pitch och chip för närspelet och på puttinggreenen det allra viktigaste, puttningen. Efter avslutad träning väntar en gemensam härlig lunch (eller kvällsmat) och en trevlig tävling sinsemellan. Vid lika resultat tillgrips särspel på puttingreenen, med nerverna i dallring! I priset ingår lån av utrustning, instruktion, lunch samt tävling. Lämpligt för grupper på 5-12 personer. 
Total tid ca 4 timmar med ett pris per deltagare på 390 kronor

Konferenspaket, Max 10 personer Konferera i våra  lokaler och få nödvändiga pauser med både lunch och golfträning. Lån av konferenslokalen 4 timmar, 50 minuters golfträning med instruktion, rangebollar samt lunch är inkluderat i priset.

Pris enligt överenskommelse

Kontakta Kansliet 0304-660911