Ta med en kompis till Golfens dag 26 maj 2018!

Den 26 maj är det Golfens dag i hela Sverige och vi på Tjörns GK kommer att ha öppet hus med massor av roliga aktiviteter. Alla medlemmar är hjärtligt välkomna – gärna tillsammans med familj och nyfikna icke-golfande vänner.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det rekordstora intresset för golf i Sverige och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar i landet lördag den 26 maj.

Vi på Tjörns GK är en del av Golfens dag och bjuder in alla att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha aktiviteter och återkommer med program om vad som händer hos oss senare men vi hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar som är nyfikna på golf.

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben. Vi kommer också behöva hjälp inför och under själva dagen. Är du intresserad av att ställa upp som frivillig – kontakta projektledare Eleonore på info@tjornsgk.se.

Hoppas att vi ses!