Knatte/nybörjarträning

Knatte/nybörjarträningen startar på  söndag den 5 maj kl 17.00

Knattar/nybörjar tränar 1 gång/veckan och det kostar 200 kr som betalas till Tjörns Gk bg 5710-2410 eller i receptionen.

Det blir ett uppehåll i juli med start igen 4 augusti kl 17 fram till 15 september.

En eller flera grupper från 6 år. Målsättningen är att skapa ett golfintresse och leka och ha kul på golfbanan.  Alla ska lära sig grunderna som grepp, uppställning och lite om svingen. De lite äldre kan eventuellt spela upp för grönt kort. Vi tränar en timma på söndagar kl 17-18.

Ingen föranmälan, men var gärna på plats en stund innan det börjar.

Träningen står Juniorkommittén för men det är bra om ni som föräldrar har möjlighet att vara kvar och hjälpa till

Vårt mål är att Tjörns golfklubb långsiktigt ska bli en av de bästa juniorklubbarna i Sverige

Info finns även på facebook under "Tjörns Golfklubbs juniorer" och på vår PRO Roberts hemsida www.johansengolf.se fins alla juniorträningar och läger "Boka lektion/kurs"/ Junior/ Mer info"

Välkomna!