Damernas "hemliga" resa

Söndagen den 18 Maj arrangerade  damgolfen en bussresa till en "hemlig" golfklubb. Vi var 23 damer och vår eminenta busschufför Udo. Bussen tog oss norr ut och gissningarna, om vilken klubb som var slutmålet blev många, men till sist kom vi fram till fina Kobergs GK. Vi startde upp dagen med kaffe och bulle i det härliga solskenet. Därefter blev det lite shopping eftersom klubben denna dag hade 20% rabatt på alla kläder. Efter allt shoppande var alla hungriga och en god lunch intogs före golfrundan. Alla damer var nöjda med banan och det fina vädret samt den goda stämningen. Då timmen blev sen fick vi ha prisutdelningen i bussen under färden hem. Detta var första året vi hade en dagsresa istället för en resa över ett veckoslut och förmodligen kan vi se framemot en ny dagsresa nästa vår.

Damkommitten tackar alla som var med på resan och hoppas att vi ses igen på damgolfen på torsdagarna!

//Damkommitten