Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta, anser Folkhälsomyndigheten.

Fredag den 27 mars kl.12.00 öppnar vi banan med ordinarie greener!

Nedan gäller vid bokning av tid:

✅ Bokning sker via Min Golf - ett tips är att ladda ner MGBoknings appen där ni kan ankomstresgistrera mm
✅ Ankomstregistrering behövs inte om ni inte har MGBoknings app.
✅ Golfvagnar är ok på banan
✅ Kiosken är öppen efter 9 hål
✅ På en del tee är det matta som gäller
❎ Golfbils förbud råder då banan fortfarande är blöt
✅ Drivingrangen är öppen
✅ Korthålsbanan är öppen

Vid frost är det spelförbud på banan!!! Upptäcker vi att spel förekommer blir vi tvungna att stänga igen.

En stor del av vår verksamhet har goda förutsättningar att med små förebyggande åtgärder kunna bedrivas som vanligt. Golfen är en utomhusidrott med möjlighet till låg interaktion mellan människor tack vare att spelet kräver stor yta.

Vi ber dig dock att följa våra försiktighetsåtgärder.

Vi följer Svenska Golfförbundets, RF och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller oss uppdaterade om läget förändras.

💚 Vid minsta symptom stannar du hemma.

💚 Tvätta händerna ofta med tvål och vatten. (Ta gärna med egen handsprit då det råder brist på anläggningen)

💚 Undvik samlingar och håll avstånd till varandra. (Rekommendationen är max 25 personer i grupp)

💚 Använd digitala scorekort i första hand. Tomma scorekort finns även utskrivna i entrén

Varmt välkomna!

Restaurangens öppning senareläggs på grund av Covid-19.

Men kiosken håller öppet som vanligt.

Vi återkommer med mer information i nästa vecka.

/Benny

Sammanställd dokumentation finns här nedan:

RF och Folkhälsomyndigheten

Vi följer de riktlinjer och råd som Svenska Golfförbundet publicerat och som följer Folkhälsomyndighetens råd till Riksidrottsförbundet.

De beaktar många aspekter som Tjörns Golfklubb berörs av. Vill ni ta del av dem, vänligen besök - https://golf.se/for-klubben/radgivning/Corona-riktlinjer-for-klubbar/