Handikappuppdatering 2019

Just nu pågår uppdatering av HCP baserat på inrapporterat spel i system 2018.

Beroende hur mycket och vad som är inskrivet i systemet under året räknas det ut om bibehållet, höjt repsektive sänkt HCP. I år är det 98 höjningar och 44 sänkningar som justeras på klubben.

Systemet justerar automatiskt höjning av HCP, du får ett mail från förbundet med information om din höjning ( de flesta fick nog ett mail i förra veckan om detta).

När det gäller sänkningar så tar vi på klubben ut en rapport med de som föreslås få en sänkning. Dessa går vi igenom och gör sedan manuellt en justering (sker denna vecka). De får också ett mail om sin justering.

Om du anser att höjningen eller sänkningen är felaktig, kontakta klubbens hcp-ansvarig Anders Thelander på mail andersthelander@hotmail.com så får vi diskutera.

/Tjörns Golfklubb