Nu kan alla medlemmar betala sin årsavgift direkt i Min Golf

Nu kan alla medlemmar betala sin årsavgift direkt i Min Golf fram t.o.m 31 januari 2020! (Gäller ej er som valt att betala via autogiro eller har familjerabatt)

Alla som betalar sin årsavgift via Min Golf innan den 31 januari 2020 är med i en utlottning av fina priser. Vi lottar ut priserna till 3 st lyckliga vinnare!

Så betalar du via Min Golf;

1. Du loggar in med ditt Golf-ID och lösenord som vanligt i Min Golf på golf.se

2. Sen klickar du på meny uppe till höger och väljer inställningar

3. Därefter klickar du sedan på Mina betalningar och markerar de avgifter du vill betala i rutan längst ut till höger.

4. Klicka därefter på "Betala med kort" och följ anvisningarna i nästa fönster.

Skulle du hellre vilja dela upp betalningen av din årsavgift så finns det flera alternativ här nedan;

För er som väljer att inte betala via Min Golf, så kommer det en faktura på posten som vanligt i början av februari med förfallodag den 28 februari 2020.

Efter två år med flera större investeringar och ett större projekt så är vi enormt tacksamma till er som har möjlighet att betala in årsavgiften lite tidigare. Tack!

/Eleonore & Helen

Delbetala årsavgiften med MoreGolf Mastercard – golfarens kort

Så här gör du

Det finns olika sätt att delbetala din årsavgift till oss med MoreGolf Mastercard. Välj något av dessa alternativ:

• Betala med MoreGolf Mastercard på klubben

Betala din årsavgift med ditt MoreGolf Mastercard på plats i receptionen.

Delbetala sedan din årsavgift på golf.se/moregolf under Mina Sidor > Transaktioner.

• Betala med MoreGolf Mastercard via Min Golf

Din årsavgift finns upplagd i Min Golf under Mina Sidor > Mina betalningar.

Betala med ditt MoreGolf Mastercard och delbetala sedan din årsavgift på golf.se/moregolf under Mina Sidor > Transaktioner.

• Betala din pappersfaktura med MoreGolf Mastercard

Ladda ner, skriv ut och fyll i ansökningsblanketten som du hittar på moregolf.golf.se/kortet. Posta den tillsammans med pappersfakturan du fått från oss portofritt till: Svenska Golfförbundet, c/o EnterCard Group AB, Svarspost 20504640, 110 00 Stockholm

Har du inget MoreGolf Mastercard och vill delbetala?

Då kan du ansöka om ett kort på golf.se/moregolf. När du skickat in och fått din ansökan godkänd, välj och följ något av stegen ovan.

Fördelar med MoreGolf Mastercard

• Bonus på alla inköp
  • Möjlighet att delbetala årsavgiften till golfklubben och andra inköp
  • Upp till 55 dagars räntefri kredit
  • Kompletterande reseförsäkring och hyrbilsförsäkring

MoreGolf Mastercard är ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och EnterCard Group AB. Mer information och kortvillkor finns på golf.se/moregolf.

Vill du istället ansöka om att dela upp betalningen på 12 månader via klubben kan du ansöka om autogiro på Tjörns GK med en extra kostnad på 10 kr/mån Ansök här! (mejlas till kansli@tjornsgk.se)

Kontaka kansliet på;

kansli@tjornsgk.se

Öppet måndag, tisdag & torsdag kl.9-15 med lunchstägt 12-13

Under vecka 51-1 har vi stängt för semester.