Stöd Tjörns GK via Föreningshjälpen!

Coronavirusets framfart gör att vi står inför många svåra utmaningar som kräver att vi hjälps åt på flera plan. Tjörns Sparbank jobbar löpande med att hjälpa de privat- och företagskunder som drabbats ekonomiskt av effekterna av covid-19.

Som sparbank med rötterna på Tjörn värnar vi också starkt om vårt lokala föreningsliv. Vi märker nu att våra lokala föreningar drabbas av minskade intäkter som beror på att man inte kan genomföra de evenemang som man planerat. Uteblivna publikintäkter, utebliven kioskförsäljning och möjlig minskning av sponsorstöd till följd av företagens problem är några exempel som ger direkta effekter på föreningarna.

Detta vill vi göra något åt – tillsammans med er! Därför lanserar vi nu Föreningshjälpen Tjörn, en insamling för att stötta våra lokala föreningar ekonomiskt.

Föreningshjälpen Tjörn – så funkar det!

  • Swisha valfritt belopp till 123 254 43 36 (mottagare Föreningshjälpen Tjörn, Tjörns Sparbank) och skriv namnet på föreningen du vill skänka pengar till i meddelandefältet. Om du inte har Swish, kan du istället göra en insättning på vårt bankgiro 5483-0914 (mottagare Föreningshjälpen Tjörn).
  • För varje krona du skänker till din favoritförening på ön, skänker vi på Tjörns Sparbank också en krona till samma förening*. 
  • Vi har avsatt totalt 500 000 kr för detta ändamål – utöver ordinarie sponsring. Låt oss nå dit! 
  • Insamlingen pågår till och med 31 maj 2020 och uppdateras löpande på bankens hemsida, www.tjorns-sparbank.se/foreningshjalpen, och på sociala medier. Dela gärna vidare!

Tack för ditt stöd – tillsammans gör vi skillnad för Tjörns föreningsliv!

Kommentarer