Damkommittén

Till damer som tycker golf är kul! Damkommittén verkar för en trevlig och social samvaro för alla damer på Tjörns Golfklubb.

Välkommen till damernas torsdagsgolf!

För dig som vill tävla, kan gå in på min.golf och anmäla dig till resp. 18 håls tävling, önskar du inte tävla meddelar du bara tävlingsansvarig innan start. Klasserna kommer automatiskt indelas i 2 klasser beroende på antal deltagare, för att det skall bli en rättvisare prisutdelning. På 18 hål singeltävling är det SG-start, om inget annat anges på spelprogrammet, är det mindre än 10 anmälda kommer tävlingen att ställas in, det krävs minst 5 deltagare för att bilda en egen klass.

I Maj kommer vi att ha en ny tävling som är en intern Ladies Invitation, vilket innebära att dam bjuder in en gärna ny dam från klubben och spelar en fyrboll bästboll.

NYTT FÖR I ÅR: Tävlingsmomentet över 9 hål kommer att tas bort, ingen anmälan krävs.

Önskar du spela 9 hål sällskapsspel, så träffas vi utanför klubbhusets huvudentré torsdagar kl.18.00 där vi lottar bollarna och alla får ett scorekort, efter avslutad runda samlas vi i klubbhuset för en gemensam fika, 9 hål medför ingen kostnad.

Nyheter och förändringar kring torsdagsgolfen kommer att meddelas på facebookgruppen Damgolfen Tjörns GK, du som söker golffadder kan gå in här och söka upp en fadder.

Spelsäsongen sträcker sig från April till September, med uppehåll för veckorna 28 t.om. 31. (se spelprogram)

Tjörns nationella Damdag anordnas varje år första torsdagen i Juli, där alla damer från andra klubbar är varmt välkomna!

I Augusti kommer vi att ha den mycket populära "Ladies Invitation", där damer från Tjörn bjuder in en golfväninna från annnan klubb, och tillsammans spelar en fyrboll bästboll.

Rävlanda Cup: Ett matchspel där dam möter dam och spelar match, för mer information och sista anmälningsdatum se anslagstavlan. Anmälan gör ni genom att betala in 60:- till Marie Larsson som ni även kan kontakta vid ev. frågaor. Det är värt att pröva för det är ett mycket trevligt spelsätt.

VI ÖNSKAR ALLA VARMT VÄLKOMNA!

ETT STORT TACK TILL ALLA VÅRA SPONSORER OCH ERAT STÖD OCH BIDRAG TILL FINA PRISBORD:

Stenungsbaden Yauht Club, Tjörns Optik, Björholmens Marina, Dekorex Blommor, Butik Victoria, Edwardssons Blommor, Träningskliniken , ICA Runes, ICA Nordevik, ICA Rorsman, Almö Livs  Korggubben Kållekärr, Labelle & Karlsson, Tjörns Sparbank, Apoteksgruppen, Apoteket Hjärtat, Klädesholmens sillLottas Bak och Form, Ruth Ellen, Västkustens Design & Antikhall, SörgårdenHandelsbanken, Kajaktiv, PelleP, Rabalder2 Fröknar, XL-ByggTjörns fotvård, Wilmas butikBobehaget, Stendahls Bil, Therese Stylist, Europa-konfektyrer AB

På bilden från vänster Marie, Christina, Lotta, Lena, Ann-Christine, Inger,  Bittie och Birgitta.

Är du nyfiken och kanske intresserade av att hjälpa till i Damkommittén kan du bara höra av till någon av oss i kommittén, Välkommen!