Damkommittén

Kommittén verkar för en trevlig och social samvaro för alla damer på Tjörns Golfklubb.

Damkommittén anordnar damgolf på torsdagar där alla kan vara med oavsett Hcp, du kan tävla eller spela sällskapsgolf, 9 eller 18 hål det bestämmer du själv.

På damernas torsdagsgolf kommer klasserna att automatiskt indelas i 2 klasser beroende på antal deltagare för att skapa en rättvisare prisutdelning. På alla singeltävlingarna 18 hål är det SG-start, om inget annat anges på spelprogrammet, är det mindre än 10 anmälda kommer tävlingen att ställas in.

Vi kommer även i år att starta upp golfsäsongen i April med den så väl uppskattade "kickoff" kvällen i klubbhuset,  där vi bjuder på lite lätt förtäring och anordnar lite roliga aktiviteter. Vi kommer att informera om damernas golfsäsong 201.

ALLA damer är varmt välkomna!

Spelsäsongen sträcker sig från April till September, med uppehåll för veckorna 28 t.om. 31. (se spelprogram)

Tjörns nationella Damdag anordnas varje år första veckan i Juli, där alla damer från andra klubbar är varmt välkomna!

I Augusti kommer vi att ha den mycket populära "Ladies Invitation", där damer från Tjörn bjuder in en golfväninna från annnan klubb, och tillsammans spelar en fyrboll bästboll.

Rävlanda Cup: Ett matchspel där dam möter dam och spelar match, för mer information och sista anmälningsdatum se anslagstavlan. Anmälan gör ni genom att betala in 60:- till Marie Larsson. Det är värt att pröva för det är ett mycket trevligt spelsätt. Vi kommer att informera mer om det på kickoff-kvällen.

VARMT VÄLKOMNA!

ETT STORT TACK TILL ALLA VÅRA SPONSORER SOM HJÄLPER OSS MED FINA PRISBORD:

Stenungsbaden Yauht Club, Tjörns Optik, Björholmens Marina, Dekorex Blommor, Butik Victoria, Edwardssons Blommor, Träningskliniken , ICA Runes, ICA Nordevik, ICA Rorsman, Korggubben Kållekärr, Labelle & Karlsson, Tjörns Sparbank, Apoteksgruppen, Apoteket Hjärtat, Klädesholmens sillLottas Bak och Form, RUTEllen, Västkustens Design & Antikhall, SörgårdenHandelsbanken, Kajaktiv, PellePRabalder, MasohLekander B&B, 2 Fröknar

Damkommittén består av följande medlemmar:

På bilden från vänster Marie, Christina, Lotta, Lena, Ann-Christine, Inger,  Bittie och Birgitta.

Är du nyfiken och kanske intresserade av att hjälpa till i Damkommittén kan du bara höra av till någon av oss i kommittén, Välkommen!