Damkommittén

Kommittén verkar för en trevlig social samvaro för alla klubbens damer!

Damkommittén anordnar damgolf på torsdagar där alla kan vara med oavsett Hcp, du kan tävla eller spela sällskapsgolf, 9 eller 18 hål det bestämmer du själv.

På damernas torsdagsgolf kommer klasserna att automatiskt indelas i 2 klasser beroende på antal deltagare för att skapa en rättvisare prisutdelning. Nytt inför 2018 är att det kommer att vara SG-start för dom som spelar 18-hål, och om det är mindre än 10 anmälda vid tävling kommer tävlingen att ställas in.

Vi kommer även i år att starta upp golfsäsongen i April med den så väl uppskattade "kickoff" kvällen i klubbhuset,  då vi bjuder på lite lätt förtäring och anordnar lite roliga aktiviteter. Dk kommer att informera om vad som kommer att hända under damernas 2018 års golfsäsong, ALLA damer är välkomna!

En damresa kommer att anordnas under året, mer info kommer att finnas på hemsidan och på anslagstavlan.

Spelsäsongen sträcker sig från April till September, med uppehåll för veckorna 28 t.om. 31. (se spelprogram)

Tjörns nationella Damdag anordnas varje år första veckan i Juli, där alla damer från andra klubbar är mycket välkomna!

I Augusti kommer vi att ha den mycket populära "Ladies Invitation", där Tjörndam bjuder in golfväninna från annnan klubb, och tillsammans spelar en fyrboll bästboll.

Rävlanda Cup: Ett matchspel där dam möter dam och spelar match, för mer information och sista anmälningsdatum se anslagstavlan. Anmälan gör ni genom att betala in 60:- till Marie Larsson. Det är värt att pröva för det är ett mycket trevligt spelsätt. Vi kommer att informera mer om det på kickoff-kvällen.

VARMT VÄLKOMNA!

ETT STORT TACK TILL ALLA VÅRA SPONSORER:

Stenungsbaden Yauht Club, Tjörns Optik, Björholmens Marina, Dekorex Blommor, Butik Victoria, Edwardssons Blommor, 2 Fröknar, ICA Runes, ICA Nordevik, ICA Rorsman, Korggubben Kållekärr, Labelle & Karlsson, Tjörns Sparbank, Apoteksgruppen, Apoteket Hjärtat, Klädesholmens sill, Lottas Bak och Form, Ritat, Västkustens Design & Antikhall, Sörgården, Handelsbanken, Kajaktiv, Paolas Mode, PelleP, Rabalder, Masoh,          Lekander B&B, XL-Bygg, Träningskliniken

Damkommittén består av följande medlemmar:

Från vänster Inger Vallin, Magret Svensson, Lena Sjöblom, Marie Larsson, Ordf. Ann-Christin Alnegren, Berit Westerlind (slutat 2017) Christina Obert.

Är du nyfiken och kanske intresserade av att hjälpa till i Damkommittén kan du bara höra av till någon av oss i kommittén, Välkommen!