Herrkommittén

Vi arrangerar Herrgolf på onsdagar under trevliga former, där alla är välkomna!

Kommittén anordnar en vårresa till annan klubb för en tvådagars tävling om "Goa Gubbars Cup".

På hemmabanan spelar vi på onsdagar från maj till mitten på september, vi startar under eftermiddagen med shotgunstart.

Till varje tävling ställs med hjälp av herrkommitténs sponsorer ett prisbord till deltagarnas förfogande, vi har även en regelquiz som är mycket populär då man alltid kan lära sig något nytt!

Under högsommaren har vi en årlig Sommar Cup i fyra omgångar varav  två av de bästa resultaten går med i femte och sista finalmatchen.

"Max 3 klubbor" är herrkommitténs avslutningstävling och spelas i slutet av september där även damer inbjuds att delta. Den går ut på att man spelar med högst 3 valfria klubbor, tävlingen är mycket populär med mellan 60-70 deltagare varje år.

Herrkommittén består av
Owe Gustavsson, Lennart Nilsson m fl