Medlemskommittén

Kommittén ansvarar för att organisera och utvecka klubbens medlemsvård i syfte att öka gemenskapen bland klubbens medlemmar

Medlemskommitténs huvudsakliga arbete är att värva nya medlemmar och introducera dem i klubbens gemenskap. Samt se till att våra passiva medlemmar kommer igång.

Exempel på detta är de prova-på-dagar, som vi anordnar c:a 3 gånger på sommaren. Det brukar vara c:a 20 personer varje gång som vill testa på golfspelet.

Vi ordnar också varje år en tävling över 12 hål för de klubbmedlemmar som arbetar ideellt i de olika kommittéerna.

Varje påsk har vi en modevisning med musik och påskbuffé från vår restaurang. Härligt att se våra medlemmar gå på ”catwalken” och visa vårens nyheter.

Att ha golfvärdar på första tee är ett fantastiskt sätt att välkomna spelare både från egna klubben och greenfee-gäster – det är mycket uppskattat. De ser dessutom till att spelet ”flyter” på banan.

Vi tar också emot högstadieelever från skolorna på Tjörn på deras idrottsdagar 3-4 gånger per år, det brukar komma omkring 50 elever varje gång. Ett helt fantastiskt tillfälle att se många av dessa ungdomar som provar på golf för första gången.

Vi har även samarbete med kommunen under rubriken ”Hela Tjörn i Rörelse”, då samtliga idrottsklubbar på Tjörn ordnar aktiviteter för kommuninvånarna.

Vid den årliga KM-dagen ordnar vi också olika aktiviteter, t ex en puttningstävling där vinnaren i dam- och herrklass får möjlighet representera klubben i uttagning till SM.

Under säsongen ordnar vi också vid tre tillfällen söndagsgolf, där vi spelar tillsammans med de medlemmar som har höga hcp eller som inte har varit aktiva den senaste tiden.

Medlemskommittén består av följande medlemmar
Ordförande från 1 april Lennart Jonsson, Britt-Marie Smedberg, Bengt Smedberg, Lisbeth Jonsson, Ulla Falk, Bo Falk, Lena Axelsson, Ove Kristensson, Gun Fredriksson, Tommy Kihlberg, Kajsa Adielsson och Bertil Adielsson