Paragolfkommittén

Träning i paragolf

Vi träffas söndagar kl 11-13 fr o m 12 maj. Våravslutning med grillning 16 juni.

Träningen är i två grupper.

Efter sommaruppehållet börjar vi 11 augusti igen t o m slutet av september.

Fika avslutar alla träningar.

Anmälan görs till receptionen@tjornsgk.se

Varmt Välkomna!

Bakgrund
Tjörns GK startade år 1990 och har idag en väl fungerande golfanläggning med bana, drivingrange och andra träningsytor.  Klubben har som mål att vara en familjär och trevlig samlingsplats för alla slags golfare.

Verksamhetsidé
Vi strävar efter att vända oss till fler grupper i samhället och att kunna erbjuda människor med olika funktionshinder att med sina egna förutsättningar och ambitioner tycka golfen är en rolig och utmanande idrott och sysselsättning. Bra gemenskap på klubben och glädje till golfen ger dessa människor en värdefull och berikande samlingspunkt.

Målgrupper
Vi har i ett första skede skapat kontaktytor med företrädare för boende i Tjörns Kommun som har ett neurologiskt funktionshinder.

Värderingar

Att träffas, fika och ha roligt tillsammans är ledorden i vår verksamhet.  Vi fokuserar på utveckling med utgångspunkt från individens förutsättningar. Vi tränar, spelar och tävlar för att främja individens och gruppens utveckling. Vi spelar med Hjärtat!

Varmt välkomna att delta!

Läs gärna vår verksamhetsplan här nedan!!!