Seniorkommittén

Kommittén tillhandahåller golfaktiviteter för medlemmar 55 år och äldre, aktiviteterna är utformade så att de kan attrahera den tävlingsinriktade så väl som den som bara efterfrågar sällskapsspel.

Vi har ca 20 tävlingar från april till september och var fjärde är en partävling, spelform greensome eller bästboll. En gång på våren och en gång på hösten spelar vi matchspel mot Skaftö GK, en hemma och en borta. Under lågsäsongen har vi banbyte med Lysegårdens GK och Stenungsunds GK. Banbytet innebär att de spelar på vår bana och vi på deras under ordinarie speltid, ingen greenfee betalas.

Efter säsongen hålls en avslutningsfest med prisutdelning i seriespel, matchcup och seniormästerskap samt utdelning av birdiepriser!

Seniorkommittén består av följande medlemmar
Ordförande Sverker Alfredsson, Siw Berntsson, Royne Alnegren, Ingela Hagström, Bernt Landström, Owe Gustavsson och Bo G Nordström.