Nya golfare

Välkommen till golfen och Tjörns golfklubb!

Vi erbjuder en Grönt-kort kurs och medlemskap första året hos oss på Tjörns golfklubb!

Pris Senior 3.950 kr Junior 2.450 k

I det ingår  Gröntkort kurs, teorimaterial, spel utan begränsningar på vår bana. Halva priset när du laddar ditt bollkort för träning på driving-rangen, Ingen spelrätt  krävs.

Boka dig på en kurs direkt  hos vår tränare på  Johansengolf.se

Det finns mycket att läsa om golf och olika golftermer. Välkommen till golfen!

Vad gör man på en Grönt-kort kurs?

Kursen börjar med att på ett enkelt sett förklara, hur det är tänkt att de olika slagen skall genomföras, för att på enklast möjliga sett få bollen att komma till målet.

När detta är gjort är det dags att börja slå slag in mot green med en liten rörelse. Här försöker jag få er att förstå hur klubban och kroppen borde röra sig för att träffa bollen bra varje gång.

När detta börjar fungera allt bättre så gäller det att börja kunna kontrollera hårdhet och riktning på slagen för att komma till målet.

Nästa moment är att storleken och hastigheten på rörelsen ökar för att kunna slå längre och högre slag.

Målsättningen efter genomförd kurs är, att ni skall bli så bra på golf, att ni tycker spelet på den stora golfbanan är riktigt roligt, ni skall också kunna spela tillräckligt snabb och säkert.

Utbildningen innefattar 16 timmar träning i grupp, där vi kommer att gå igenom alla de olika typerna av slag. Den teoretiska biten kommer ni till största delen göra själva med  en inloggning på  till en hemsida på nätet med övningar och uppgifter.

Anmälan och förfrågningar görs till Pro, Robert Johansen 0730-504900  www.johansengolf.se  eller kansliet 0304-66 09 11, kansli@tjornsgk.se.

Vi kommer även att kunna erbjuda ett nybörjarset med klubbor och bag till ett subventionerat pris. Gäller för dig som börjar spela golf på Tjörns GK under säsongen!

Varmt välkommen!