Kom och se proffsen!

Välkomna att besöka Tjörn Open som spelas mellan den 13-14 juni 2020.

Tjörn Open är flyttad till juni 2021 på grund av Covid-19

Tjörn Open är en av 5 deltävlingar i den svenska proffstouren som är undertouren till Nordic Golf Tour. Upp till 78 spelare från hela Norden spelar om en prispott på 100 000 kr.

Tävlingen hamnar mellan en stor tävling i Danmark och en i Norge, båda med stora prispengar (400 000 kr) som gör att flera spelare finns i regionen, så vi hoppas på många deltagare. Under fredagen kommer vi arrangera en rolig eftermiddag med en Pro-Am tävling då proffsen tävlar tillsammans med företag. På lördagen startar tävlingen och då spelas det 36 hål med cut och därefter blir det slutspel på söndagen. 

En tävling på den här nivån kräver en del arbete och naturligtvis frivilliga insatser av olika slag. Allt från Röjargruppen till Trädgårdsgruppen som gör extra fint, vart tredje hål en som rapporterar in resultatet, vid slutspelet även en person som följer de tre ledande bollarna och rapporterar in hålvis, några som hjälper till innan och efter tävlingen. Sedan behövs alltid en del frivilliga för små och stora saker.

En viktig del är om någon har ett rum att låna ut till en tävlande så är det alltid väldigt uppskattat både från de som tävlar men också för värdfamiljen.

Vill du hjälpa till som funktionär eller kanske har ett rum ledigt under tävlingsveckan. Ta gärna kontakt med oss!

 

Projekt ansvarig

Eleonore Höglund

tjornopen@tjornsgk.se

0304-660911