Tips på boenden

Salt & Sill

Längst ut på Tjörns västsida, på sillön Klädesholmen, ligger Salt & Sill - restaurangen med Västkustens i särklass bästa läge. En härlig bryggservering och fönster med havsutsikt ger en nästan overklig närhet till havet - ett skådespel värt ett besök varesig de är stilla, blåser eller ligger is.

Flytande hotell och mötesplats

I oktober 2008 öppnade, i anslutning till restaurangen, Sveriges första flytande hotell som även är en mötes- och konferensanläggning med 48 bäddar och verksamhet året runt. Här kan gästerna konferera och umgås i en rogivande havsmiljö, äta och dricka gott och sedan somna till ljudet av kluckande vågor. Trots den lugna miljön finns alla möjligheter till spännande och roliga aktiviteter med fokus på såväl havet som mat och dryck. Personalen är professionell och serviceinriktad och lägger all kraft på att möta - inte kunden - utan människan i sig. Salt & Sill är hotellet och mötesplatsen med en trivsam, lugn miljö präglad av nordisk modern enkelhet.För


För pris /person i dubbelrum kontakta Salt & Sill på https://www.saltosill.se/

 

 

 

Stenungsbaden Yach Club

Varför inte kombinera det goda golflivet med en välgörande dos saltstänkt Newport-elegans? Stenungsbaden Yacht Club är omgiven av inte mindre än fem högklassiga golfbanor som är spelbara från påsk om vädret vill. När sista putten gått i koppen dröjer det inte länge förrän du sitter skönt tillbakalutad på solterassen eller i någon av poolerna i vårt spa Bluewater Sports & Health Club. Avsluta sedan kvällen med en stilla middag vid bryggkanten eller en partykväll på dansgolvet om du så vill. Välkommen!


Hemsida

 

 

 

Hav & Logi

Ta en tidig promenad i badrock ner på vår stig till klipporna. Njut av stillheten och ett morgondopp innan frukosten och kaffet bjuder in dig till ännu en sommardag i bohuslän. Efter en dag fylld av händelser samlas familje och vänner vid vår grillplats vid havet. Nygrillat och solens nedgång i västerhavet, vad kan man mer begära.

Hemsida

 

 

 

Björholmens Marina

 

Björholmen förtjänar att upplevas vinter som sommar. Därför har vi öppet året om. Varje årstid visar en ny sida av miljön här och i våra nyrenoverade rum har du utsikt mot det dramatiska landskapet med havet och bohusbergen. Välj något av våra paket med middag, övernattning och frukost till ett extra bra pris.

Du bokar ditt paket via vår onlinebokning, på 0304-66 39 00 eller mail guest@bjorholmensmarina.se

 

 

Lekanders bär och boende

Tyfta Östergård ligger på Tjörn, där dalen vidgar sig när man kör från Fagerfjäll mot Rönnäng. Gården ligger på berget ovanför fälten och där gårdsplanen slutar börjar skogen. Skogen som är så typisk för ön Tjörn: omväxlande skog, berg och vatten. Omgivningen består av mindre lantbruk där det drivs omväxlande djuruppfödning och grönsaksodling. På Tyfta Östergård drivs ett aktivt lantbruk med odling av jordgubbar, hallon och svarta vinbär som viktigaste gröda. På den delen av arealen som vilar från bären odlas spannmål och solrosor som växelbruk.

Hemsida

 

 

 

Bergabo i Rönnäng

På Tjörns sydspets, en knapp timme från Göteborg, ligger Bergabo Hotell & Konferens. I väster Skagerrak med Danmark som nästa anhalt, i öster skärgården med Åstol, Dyrön och Marstrand. Trots sin närhet till storstaden erbjuder denna saltstänkta idyll en avspänd och rogivande atmosfär.

Hemsida

 

 

 

Tyfta Västergård Bed & Breakfast

Boende alternativt Bed and Breakfast. Hos oss kan man bo och äta bekvämt och bra för en natt eller två.

Hyr en stuga från en till sex personer alternativt lägenhet i villa med bastu och öppen spis. I stugorna finns Tv, kyl tillgång till bredband. Egen toalett och dusch till varje stuga finns i angränsande byggnad ca 5 m gångavstånd, den större stugan och lägenheten har eget kök, toalett och dusch i samma plan.

Vi har olika boende alternativ, man kan hyra en stuga för en vecka eller mer eller varför inte en Bed and Breakfast för en dag eller mer.

Hemsida