Höst träning för dig som är intresserad

Publicerat: 2021-10-13 11:14 - Skrivet av Eleonore Höglund

När hösten kommer är det lätt att vi tar en paus från golfen vilket oftast resulterar i att vi tappar den utvecklingskurva som har byggts upp under året.

Hej,

Nu är hösten här och jag tänkte dra igång med höst träning för dig som är intresserad!

När hösten kommer är det lätt att vi tar en paus från golfen vilket oftast resulterar i att vi tappar den utvecklingskurva som har byggts upp under året. Att ta en längre paus från golfen kan göra det lite svårare att komma igång men sin golf på våren eftersom det är lätt att glömma av vad man skall träna på.

Du kommer att få träna i grupp på 2-4 personer i studion på Tjörns GK samt utomhus då vädret tillåter. Tiderna kommer att anpassas beroende på antalet anmälda, men målet är att skapa relativt stor valfrihet om tid och grupp för att göra höstträningen så väl anpassad till ditt behov som möjligt.

VAR? - Tjörns GK

NÄR? - Vecka 44-v49 (6 tillfällen)

Onsdagar Dagtid: 13-14, 14-15 eller 15-16 Onsdagar Kvällstid: 17-18, 18-19 eller 19-20 Torsdagar Kvällstid: 17-18, 18-19 eller 19-20

Om det blir fullbokat kommer eventuellt fler tider att publiceras.

HUR? - Vi kommer fokusera mycket på grunderna i golfsvingen och skapa en plan för hur du ska förbättra din sving förmåga inför nästa säsong. Jag kommer att gå igenom svingens grundläggande anatomi och hur du kan förbättra din sving genom fysisk träning och ökad rörlighet. Vi kommer också att träna på lite spelstrategi.

Målsättningen för denna träningen med er är att utveckla er till smartare golfspelare, även få en bra grund att kunna jobba vidare med tills säsongen drar igång.

Pris: 1500:-

Anmälan görs på johansengolf.se

Hoppas att se dig på Höstträningen!

 

Mvh, Anton Frondelius

Tränare Tjörns Gk

 <http://r.email.bookingbird.se/tr/op/3cLJpJaKBTn8INywVQmqKGfXLyBaDMYdEZe9hnFFFoxzw6nGb6G38p9kXaJ6LUEbMiq8C5_obTu_NeU8nSDvg1qIi_hpbjmyrPltQgFmQFbgp8uBOFZ4PD4aiRJtZ_dLk8UeAOA>