Kjell Enhager - Sveriges kanske främste coach och inspiratör - kommer till Tjörns GK

Publicerat: 2021-09-14 - 12:00 - Skrivet av Eleonore Höglund

Nu har du chansen att få lyssna på Kjell Enhager - Ledarskapskonsulten med över 30 års erfarenhet!

Kjell har en genuin nyfikenhet på det mänskliga beteendet. Hans spännande möten med människor i skilda miljöer, branscher och kulturer har lagt grunden till att han i dag kan dela med sig av många värdefulla insikter om hur vi kan påverka och förändra våra egna liv, beteenden och uppnå bestående förändringar, framgång och lycka.

Kjell Enhager är coach inom näringsliv, kultur och idrott. Han har föreläst för hundratusentals personer och coachat några av de största världsstjärnorna och företagen i Sverige och världen.

Datum: 3 oktober

Plats: Tjörns Golfklubb

Tid: 14.00-15.30 med fika efteråt

Kostnad: Medlem - 300 kr, Gäst - 500 kr

Anmälan till receptionen på info@tjornsgk.se eller 0304-660911 (1)

Ange namn och Golf-ID/mejladress i anmälan. Senast den 28/9.

Varmt välkomna önskar Kjell tillsammans med Tjörns Golfklubb