Nytt betalsystem på rangen

Publicerat: 2022-03-14 12:00 - Skrivet av Eleonore Höglund

Det är för att underlätta för er medlemmar att själva ladda på ert kort/konto när ni vill samt ta del av riktigt bra erbjudanden.

Nu finns det fler betalningsalternativ och du kan fylla på med mer "bollpengar" när du vill!

GolfMore erbjuder 4 olika betalalternativ på enheten:

1. Kreditkort

2. Swish

3. Engångskod

4. GolfMore App eller rangekort

GolfMore appen

Börja med att ladda ner GolfMore appen.

Logga sedan in med ditt Golf-ID och samma lösenord som i Min Golf.

När du sedan är inloggad kan du välja Tjörns Golfklubb under "Mina Klubbar".

Vad händer med Solokorten?

För er som har ett solokort laddat med bollar - ni behöver komma in till receptionen för att aktivera ert solokort i det nya systemet.

Man kan ha både app och solokort om man vill.

Bollpengar - vad är det?

I det nya systemet pratar man om bollpengar istället för "hinkar".

Om du tex fyller på ditt konto med 200 kr får du 20 kr extra som bonus = 220 bollpengar. Ju mer du fyller på desto bättre erbjudande.

Som premium medlem har du fortfarande 50 % rabatt när du fyller på ditt kort/konto. Tex för 500 kr får du 500 kr i bonus = 1000 bollpengar. Men du behöver fylla på detta i receptionen tills GolfMore lanserar funktionen att ladda på unika erbjudande själv. Så håll till godo!