Styrelsen är väldigt glada att kunna meddela att från den 1 februari har vi en ny Klubbchef på plats

Publicerat: 2023-01-16 15:00 - Skrivet av Eleonore Höglund

Styrelsen är väldigt glada att från den 1:a februari hälsa vår nya Klubbchef, Magdalena Gunnberg varmt välkommen till oss.

En närmare presentation av henne kommer här nedan.

Vi har haft väldigt många ansökningar och haft löpande avstämning, intervju med flera via telefon och fysiskt.

Vid slutintervjuerna var även Niclas och Helen med. MBL förhandling är också avslutade.

Det har gått snabbare än vi hade kunna hoppas på och vi är väldigt glada med ett snabbt tillträde så att överlämningen kan ske innan det går mot högsäsong.

Vi önskar Magdalena varmt välkommen till oss och önskar också Eleonore lycka till.

Hej.

Till att börja med vill jag tacka för förtroendet att få leda och förvalta Tjörns GK in i framtiden tillsammans med er. Ett ärofullt uppdrag i en väl fungerande golfklubb som jag vet ligger många varmt om hjärtat. Här finns mycket värdefull kunskap och erfarenhet inom olika specialområden som jag hoppas ni vill fortsätta dela med er av de kommande åren.

Jag heter Magdalena Gunnberg och är född och uppväxt i Kållekärr mitt på ön och som tjörnbo sedan många generationer känns det tryggt att återvända och börja arbeta på hemmaplan igen. Särskilt roligt är det eftersom min far 1937 föddes och sedan levde 18 år i det lilla torpet som står på fairway vid hål 11/12/13 som ni bevarat så fint. Det är vi i familjen väldigt tacksamma för

Numera bor jag i Stora Höga tillsammans med min man och våra tre barn som är 12,15 och 17 år. Vi är alla glada golfare sedan några år och hoppas på många fina familjerundor framöver.  

Jag kommer närmast från en tjänst som verksamhetschef på Friskis & Svettis i Stenungsund. Ett uppdrag som på många sätt påminner om jobbet som klubbchef. Även det är en hybrid organisation med en förening och ett driftsbolag där stora delar av verksamheten bygger på medlemmarnas motivation och lust att engagera sig. Jag hoppas att mina erfarenheter därifrån skall komma väl till pass så att vi gemensamt kan utveckla Tjörns Golfklubb till en ännu bättre golfupplevelse.

Mvh

Magdalena Gunnberg