Information gällande restaurangen

Publicerat: 2022-09-15 12:00 - Skrivet av Helen Lansenfeldt

Knut som driver restaurangen har i samförstånd med Tjörns Golfklubb enats om att avtalet går ut under hösten, ett år i förväg.

Restaurangen

Detta beror på flera olika orsaker men vi är överens om det. Tjörns Golfklubb kommer under hösten att söka efter en ny krögare.

/Styrelsen

Restaurangens bunkerkort.

År 2021 hade restaurangen bunkerkort som man kunde förinbetala till och som sedan gav rabatt.

När kassasystemet byttes ut vid årsskiftet togs dessa kort bort. Nu har Knut fått fram alla listor på de kort som hade pengar innestående.

Ta med kortet till restaurangen så kommer du kunna använda pengarna på kortet under september månad i restaurangen.

/Restaurangen