Damkommittén

Välkommen till damgolfen på Tjörns golfklubb!

Vi i damkommittén vill bidra till att du, som vill spela golf, skall få en fin golfupplevelse i en positiv social gemenskap och i en vacker miljö på Tjörns golfbana. Och det oavsett vilket spelhcp du har.

Spelsäsongen sträcker sig från maj till september, med uppehåll hela juli månad. Se årets spelprogram här nere på hemsidan eller i klubbens reception.

Torsdagsspel över 18 hål

Vi har lyssnat på era önskemål om tid för spel och spelform, och gjort en fördelning på singelspel och par/lagspel. Nytt för i år är att vi har seriell start från kl 13.00. Sista anmälningstid blir då tisdagen innan kl 16.00. Anmälan gör du via Min Golf.

När det är singelspel, och du inte vill delta i själva tävlingen, är du givetvis välkommen ändå! Du behöver bara meddela tävlingsansvarig innan start att du vill sällskapsspela. Och du kan själv registrera ditt resultat efteråt på Min Golf om du vill.

Torsdagsspel över 9 hål

Vi fortsätter med sällskapsspel över 9 hål med första start kl 18.00.  Ingen föranmälan.

Samling från kl. 17.45 då bollarna lottas och alla får ta ett scorekort.

Den som vill kan själv registrera sitt resultat på Min Golf.

Tjörns nationella damdag

Damdagen kommer i år att genomföras den 5 augusti.

Vi tror och hoppas att chansen till gemensam prisutdelning och samvaro är större i augusti. Damer från andra klubbar är välkomna att delta.

Ladies Invitation

Tävlingen Ladies Invitation kommer att genomföras den 26 augusti.

Dam som är medlem i Tjörns GK bjuder in en golfväninna som är medlem i en annan klubb. Spelet är fyrboll bästboll.

Våra rikliga prisbord har varit mycket uppskattade. Detta, tack vare alla de fantastiska sponsorer som stöttat damverksamheten genom åren!

Fadderrundor  9 hål

Du som önskar gå en fadderrunda kan söka kontakt med någon via Facebook, Damgolfen Tjörns GK. Eller så kan du kontakta receptionen, som har en lista på damer som erbjuder sig att gå en fadderrunda. Vi i damkommittén är också positiva till att ställa upp för en fadderrunda.

Du som vill ställa upp som fadder, anmäl dig gärna till receptionen, så hjälper vi varandra att komma igång med golfen.

Vi har en Facebookgrupp, Damgolfen Tjörns GK, med över 100 medlemmar. Gå gärna med i gruppen, så får du aktuella uppdateringar.

Vi hoppas på en fin golfsäsong tillsammans!

För damkommittén

Ann-Christin Alnegren, ordförande

Damkommittén 2021

Namn    Mobilnr   E-mail
Ann-Christin Alnegren 0733-687710 annchristin.alnegren@gmail.com
Christina Obert   0768-353564 christina@obert.se
Bittie Carlsson 0730-431017 bittie.carlsson@gmail.com
Birgitta Rundqvist   0708-789771 birgittarundqvist@hotmail.com
Lotta Nordenström   0703-363672 lottanordenstrom@gmail.com
Birgitta von Odenskiöld 0705-187875 birgittavo@gmail.com
Inger Lind   0708-902749   inger.lind@luwasa.se

Har du frågor, synpunkter, önskemål eller tips till förbättringar, så mejla gärna någon av oss.

Damernas spelprogram 2021

Kommer inom kort