Junior

Juniorverksamheten

Säsongen 2021

Välkommen till vår juniorverksamhet.

Juniorkommittén tillsammans med tränare Robert  har under några år utvecklat vår verksamheten till vad det är idag med veckoträning  april - september som är grunden i träningen och som kompletteras med intensivhelger, lågsäsongträning, och andra läger varvat med tävlingar.

Vi vill ha en inspirerande golfmiljö för våra juniorer där de trivs och utveckla sitt golfspel.

Juniorkommittén består av  Peter Stenborg, Stefan Hallsback, Petra Bergqvist, Linda Fosser, William Hallsback , Anders Magnuson och Tim Berg.
Ordförande är Peter Stenborg.

Anmälningar till träningar och läger skall göras på vår tränare Robert Johansens  hemsida www.johansengolf.se under "Juniorträning Tjörns GK" . Betalning för träningar och läger faktureras från Tjörns Golfklubb till målsman.

Veckoträning och läger

Uppstartshelg 17-18 april för alla som är 12 år eller äldre.

Veckoträningen startar 27 april.  Grupperna kl 17.00 och 18.00 blir i första hand för nybörjare och de som börjat nyligen.  Anmälan kan göras till  gruppen "Veckoträning 2021Tävling och utvecklingsgrupperna" så gör Robert indelningen och meddelar vilken tid som gäller.

Vårläger 15-16 maj för alla ,med hcp 54 eller bättre.

Söndagsträning kl 17-18 för våra yngre juniorer upp till 12 år start den 16 maj och håller på  t o m 12 september med uppehåll under högsommar. Start igen 15 augusti.

Tjejsöndagar kl 18-19 startar 16 maj och håller på t o m 12 september med uppehåll under högsommar start igen 15 augusti.

Teencupläger 15-18 juni . 3 dagars träning som avslutas 4e dagen med kvaltävling till Teen cup.

Sommargolfskola  28 juni - 1 juli. Intensivdagar för dig som vill utvecklas ytterligare. Begränsat antal platser.

Yngre juniorläger 5- 7 juli. För dig upp till 12 år och som inte behöver ha tränat golf innan.

Tjörns Gk Juniorserie  deltävlingar under säsongen. De som har samlat mest poäng går vidare till att spela ett finalspel. Första deltävlingen är 25 april. Glöm inte att anmäla dig till den!

Mer info finns under varje aktivitet på hemsidan www.johansengolf.se

Alla anmälningar till träning och tävling

Bokas på  www.johansengolf.se

Välkommen till en härlig golfgemenskap!

Juniorkommittén och Robert