Säsongsträning 2024

Publicerat: 2024-02-21 10:00 - Skrivet av Magdalena

Fredag 1 mars är sista dagen att anmäla sig för att få försäsongspriset på 1.600:- Här hittar du mer information och anmäler dig.

Nu börjar bokningarna till årets Säsongsträning sätta fart så är det någon speciell kurs eller tid som passar dig bättre så kan det vara bra att göra din anmälan om du inte redan gjort den. Du kanske har någon kompis som också borde vara med i denna träningen.

Hittills har vi precis paserat 100 anmälningar. Några kurser har blivit fulla men det finns platser kvar.

På fredag 1 mars är det sista dagen för att få försäsongspriset på årets säsongsträning på 1600kr.  För att få detta priset skall du vara anmäld och betalat 1 mars. Efter det kostar kursen 1800kr. Vi har dessa regler för att vi tränare skall kunna planera våra resterande aktiviteter under säsongen smartare.

I år kan du välja mellan Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdagar och söndagar för träning så ni borde kunna hitta något som passar.

Länk Säsongsträning: https://johansengolf.se/lektionspaket/serielagstraning/

Träningen går ut på att du som är med tränar 16 gånger tillsammans med din grupp under säsongen 2024. Grupperna tränar tillsammans med sin tränare varannan vecka (8 pass/säsong) plus en avslutningstävling. På träningarna kommer du att göra övningar för att förbättra din teknik och förståelse för hur de olika slagen genomförs på enklaste sätt. Den andra veckan får du en speluppgift som ska genomföras på banan tillsammans med dina kompisar i träningsgruppen, dessa tider får ni boka in själva.

Målet med upplägget är att du ska få en stabil utveckling av ditt spel och att denna träning ska motivera dig till att träna mer och smartare på egen hand. Förhoppningsvis blir din egen träning roligare och mer givande i och med att det finns något specifikt att träna på vid varje tillfälle. Dessutom är det ett bra tillfälle för att lära känna fler spelkompisar, som motiverar dig att komma ut på golfbanan.

Vår rekommendation är att kombinera säsongsträningen med två st privatlektioner/säsong. Då får du en bra mix av den individanpassade träningen genom privatlektonerna och alla de bra träningspassen som ni får i säsongsträningen. Detta tror vi kommer ge dig en stabil långsiktig utveckling av ditt golfspel.

Välkommen hälsar Robert Johansson och Anton Carlström