Golfpaket

Runt Tjörn finns det ett antal mysiga och trevliga boenden att stanna till vid. Här nedan listar vi några av våra favoriter.

Klädesholmen

Salt & Sill

Längst ut på Tjörns västsida, på sillön Klädesholmen, ligger Salt & Sill - restaurangen med Västkustens i särklass bästa läge. En härlig bryggservering och fönster med havsutsikt ger en nästan overklig närhet till havet - ett skådespel värt ett besök varesig de är stilla, blåser eller ligger is.

Flytande hotell och mötesplats
I oktober 2008 öppnade, i anslutning till restaurangen, Sveriges första flytande hotell som även är en mötes- och konferensanläggning med 48 bäddar och verksamhet året runt. Här kan gästerna konferera och umgås i en rogivande havsmiljö, äta och dricka gott och sedan somna till ljudet av kluckande vågor. Trots den lugna miljön finns alla möjligheter till spännande och roliga aktiviteter med fokus på såväl havet som mat och dryck. Personalen är professionell och serviceinriktad och lägger all kraft på att möta - inte kunden - utan människan i sig. Salt & Sill är hotellet och mötesplatsen med en trivsam, lugn miljö präglad av nordisk modern enkelhet.

Kontakta Salt & Sill på info@saltosill.se, eller tel. 0304 673480

Hemsida

Stenungsund

Stenungsbaden Yacht Club

Varför inte kombinera det goda golflivet med en välgörande dos saltstänkt Newport-elegans? Stenungsbaden Yacht Club är omgiven av inte mindre än fem högklassiga golfbanor som är spelbara från påsk om vädret vill. När sista putten gått i koppen dröjer det inte länge förrän du sitter skönt tillbakalutad på solterassen eller i någon av poolerna i vårt spa Bluewater Sports & Health Club. Avsluta sedan kvällen med en stilla middag vid bryggkanten eller en partykväll på dansgolvet om du så vill. Välkommen!

Kontakta Stenungsbaden Yacht Club på info@stenungsbaden.se eller tel: 0303-726800

Hemsida

Björholmen

Björholmens Marina

Björholmen förtjänar att upplevas vinter som sommar. Därför har vi öppet året om. Varje årstid visar en ny sida av miljön här och i våra nyrenoverade rum har du utsikt mot det dramatiska landskapet med havet och bohusbergen.

Välj något av våra paket med middag, övernattning och frukost till ett extra bra pris. Du bokar ditt paket via vår onlinebokning, på 0304-66 39 00 eller mail guest@bjorholmensmarina.se

Hemsida

Skärhamn

Hav & Logi

Ta en tidig promenad i badrock ner på vår stig till klipporna i Skärhamn på Tjörn. Njut av stillheten och ett morgondopp innan frukosten och kaffet bjuder in dig till ännu en sommardag i bohuslän. Efter en dag fylld av händelser samlas familj och vänner vid vår grillplats vid havet. Nygrillat och solens nedgång i västerhavet, vad kan man mer begära.

Kontakta Hav & Logi på info@havologi.se eller tel: 0304 -671740.

Hemsida

Fagerfjäll

Lekanders bär och boende

Tyfta Östergård ligger på Tjörn, där dalen vidgar sig när man kör från Fagerfjäll mot Rönnäng. Gården ligger på berget ovanför fälten och där gårdsplanen slutar börjar skogen. Skogen som är så typisk för ön Tjörn: omväxlande skog, berg och vatten. Omgivningen består av mindre lantbruk där det drivs omväxlande djuruppfödning och grönsaksodling. På Tyfta Östergård drivs ett aktivt lantbruk med odling av jordgubbar, hallon och svarta vinbär som viktigaste gröda. På den delen av arealen som vilar från bären odlas spannmål och solrosor som växelbruk.

Kontakta Lekanders bär och boende på info@lekander.nu eller tel: 0304-662656

Hemsida